Lõbus video! Mart Normet naudib elu Cannes'is: pingutan, et olla Nicole Kidmaniga võrdväärne!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 tabas Cannes'i filmifestivalil Eesti eurodelegatsiooni juhi Mart Normeti.

Normet rääkis, et Kiievis Eurovisioonil käik oli nii tema kui Koit Toome ja Laura jaoks puhas töö. Elu Cannes'is on aga rohkem puhkuse moodi.

Normet ja Pilatese meister Britt Kalbus tegelevad Cannes'is iseenda arendamisega. Nimelt teeb Britt koostööd erinevate maailma stuudiotega, kellega korraldatatakse ka edaspidi ühiseid Pilatese laagreid.

Normet nõustus, et Pilates aitab stressi leevendada. «See on siin nüüd rahunemine, järelemõtlemine, uute plaanide tegemine ja mis saaks selleks olla veel parem koht kui sõprade maja, mis on meie käsutusse antud. Me saame siin rahulikult teha trenni, mõelda ja hingata värsket õhku,» seletas Normet.

Cannes, 22. mai punane vaip: «The Killing Of A Sacred Deer», Nicole Kidman
Cannes, 22. mai punane vaip: «The Killing Of A Sacred Deer», Nicole Kidman Foto: Erlend Štaub

Britt, kes on True Pilates Estonia juht, märkis, et peagi on plaanis ka eestlastele näidata, kui kiiresti Pilatesega vormi saab.

«Siin punasel vaibal oli väga hea näha ühte True Pilatese klienti Austraaliast, kust sai ka diplomi minu teine kvalifitseeritud treener Eve Paju. Ehk siis Nicole Kidman, kes on samamoodi hoidnud oma vormi juba aastaid ainult Pilatese tehnikaga,» seletas Kalbus.

Normet naeris, et ka tema pingutab selle nimel, et olla Nicole Kidmaniga võrdväärne.

Vaata lõbusat intervjuud Elu24 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles