Kert Toobal Postimehe videointervjuus: parandamisruumi on veel palju

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste võrkpallikoondis alustas kodust MM-valiksarja võiduga, kui Euroopa tsooni teise ringi turniiri avamängus alistati Rumeenia 3:1. Koondise kapten Kert Toobal sõnas Postimehele, et võiduga saab rahul olla, kuid paranemisruumi on veel palju. 

«Kolme punktiga oleme rahul, mängupildiga päris ei ole. Pikk turniir, parandamisruumi on päris palju. Kõik on enda kätes. Oma servi võiks paremini lüüa, lihtsaid palel paremini lahendada ja blokis olla agressiivsem, sealt on varu päris kõvasti.» selgitas koondise Toobal.

Täna 20 punkti toonud nurgaründaja Robert Täht sõnas, et kolmanda geimi kaotus (22:25) oli meestele õpetlik. «Seda turniiri arvestades oli see vajalik.»

Homme kohtutakse kell 18.00 Kosovoga, kelle kohta asub Eesti meeskond infot omandama alles lähiajal.

«Eks statistik ja treenerid saavad selle info ja võib-olla on täna õhtulgi aega sinna süveneda. Kindlasti on märksõna oma mäng. Kui suudame oma head keskmist hoida, siis arvan, et hoiame oma ära.» rääkis Toobal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles