Kihlis algas krossihooaeg südasuvises kuumuses

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Laupäeval sõideti Türi vallas Kihli krossirajal hooaja esimene motokross. Ilm oli nii südasuvine, et kui poleks kuupäeva teadnud, oleks pakkunud juuli teist poolt. Sõitjad seda suurt muidugi ei nautinud.

Kui Türi vallas elav krossisõitja Kadri Ehamäe esimese sõidu lõppedes mootorrattaga tiimialasse keerab, saab ta esmalt nii lähedastelt kui ka toetajatelt hulga kallistusi. Päev algas väga hästi: kvalifikatsioonisõidus näidatud edu püsis ka esimeses võistlussõidus ning Ehamäe lõpetas selle naistest esimesena.

Veelgi enam: ka üldjärjestuses oli Kadri Ehamäe kõrgel, viiendal kohal (võistlused peeti koos meestega, neid oli   MX Open E-klassis 37). «Esimeses sõidus läks start veidi aia taha ja esimest kohta ei jõudnud püüdma hakata, kuid sõitsin end teiseks. Meestega koos olin teine ja naistest esimene,» kommenteeris ta, palavusest ja raskest sõidust väsinud ja kurnatud. «Meestega koos ongi vägevam. Siis on suurem konkurents, seal on, kellega võidu sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles