Minister Tsahkna kodus puhkes tulekahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai ööl vastu pühapäeva kell 4.45 teate tulekahjust Tallinnas Nõmmel Nurme tänaval, kus oli süttinud kahekorruseline elumaja. Eramu kuulub kaitseminister Margus Tsahknale.

«Tuli läks katuseräästasse, üks sein on põlenud, katus on maha lõhutud. Majas sees on veekahjustused,» kirjeldas Tsahkna olukorda. «Kõige tähtsam on, et kõik on terved.» Tsahkna sõnul on nad tänu võlgu naabrile, kes põlengu algust märkas, äratas nad üles ja kutsus päästjad.

«Ärkasin üles koera haukumise peale, rõdu oli leekides ja ega seal muud ei olnud, kui perega majast välja,» kirjeldas minister öiseid sündmusi. Kuna maja põles väljastpoolt, hakkasid suitsuandurid tööle alles siis, kui majaperemees läks majja tagasi ja püüdis hakata ise põlengut kustutama. Minisitri sõnul oli Postimehe fotograaf samal ajal kohal, kui ta ise majast välja sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles