VIDEO: Eesti laulul oli eduvõimalusega lugusid mitu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglise ajakirjanikud kiitsid taevani Eesti lugu ja leidsid, et "Verona" oleks pidanud olema mitte ainult finaalis, vaid lausa esikolmikus!

"See oli hiiglama emotsionaalne hetk minu jaoks," rääkis raadioajakirjanik ja muusikaekspert Eleanor Chalkley

Eleanori näol pole tegu lihtsalt vaatlejaga, kes oma arvamust pinnapealselt jagaks. Uue muusika fännina oli ta kohal ka Eesti laulu finaalis. Tal on häid sõnu ka nende kohta, kes tugeva tasemega võistluses Eestis sel korral esindama ei pääsenud. "Minu isiklik lemmik ei jõudnus isegi finaali. Mulle väga meeldis Angeelia lugu - väga minu maitsele asi! Aga superfinaalist ja arvestades Eurovisiooni esinemisi - Rasmus Rändvee lugu oli erakordselt põnev! Fantastilised visuaalid, tõeliselt jõuline, küllalt seksikas, väga vaba. Ta on selgelt juba lihvitud täht ja ma loodan väga teda veel Eurovisioonil näha! Eurovisioon armastab tugevat ja ehedat - seda tüüpi asi võiks siin väga edukas olla."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles