Blogi: IRLi uueks esimeheks sai Helir-Valdor Seeder (17)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) suurkogu valis täna erakonna uueks esimeheks riigikokku kuuluva Helir-Valdor Seedri.

Seedrit toetas 322 ja tema vastaskandidaati, sotsiaalkaitseministrit Kaia Iva 304 IRLi liiget.

Lisaks esimehele valiti ametisse ka kolm aseesimeest, kelleks said Siim Kiisler, Andres Metsoja ja Viktoria Ladõnskaja, ning 20 eestseisuse liiget. Eestseisusesse valiti Tunne Kelam, Tarmo Kruusimäe, Urmas Reinsalu, Riina Solman, Raivo Aeg, Kati Kuusk, Sven Sester, Harri Juhani Aaltonen, Priit Sibul, Andres Luus, Marko Pomerants, Madis Kübar, Olle Koop, Erik Sandla, Aivar Kokk, Aivar Riisalu, Ann Räämet, Sirle Rosenfeldt, Pipi-Liis Siemann ja Kaspar Kokk.

Seni kuulusid IRLi eestseisusesse erakonna esimees Margus Tsahkna, aseesimehed Kaia Iva, Marko Mihkelson ja Siim Kiisler ning liikmed Aivar Kokk, Andrus Saare, Helir-Valdor Seeder, Ken-Marti Vaher, Linda Eichler, Madis Kübar, Mart Nutt, Olle Koop, Peeter Laurson, Priit Sibul, Raivo Aeg, Riina Solman, Sirle Rosenfeldt, Sven Sester, Tarmo Kruusimäe, Tunne Kelam, Tõnis Palts, Ulla Preeden, Urmas Reinsalu ja Viktoria Ladõnskaja.

Kommentaarid (17)
Copy
Tagasi üles