Üles-alla mängu näidanud võrkpallikoondis võttis siiski väärt võidu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondist ootab kahe nädala pärast ees kodune MM-valikturniir. Ettevalmistus selleks on täies hoos ning täna oli Portugalis Vila Floris kavas esimene soojenduskohtumine. Võõrustajad alistusid sinisärkidele 3:1

Eesti koondis, kes mängis täna koosseisus Andres Toobal, Andri Aganits, Andrus Raadik, Ardo Kreek, Oliver Venno, Robert Täht ning libero Rait Rikberg, võitis esimese geimi 25:22, teise 25:19, kuid jäi siis kolmandas 20:25 kaotajaks. Neljandas geimis endale enam koperdamist ei lubatud ja võit vormistati skooriga 25:23.

«Mõlemad meeskonnad alles otsivad enda mängu,» kommenteeris kohalikule alaliidule antud intervjuus matši Eesti koondise peatreener Gheorghe Cretu. «Pärast pikka ja rasket hooaega on mängijad koondise juurde tulnud erinevas konditsioonis ja seetõttu oli esitus veidi üles-alla. Loodetavasti suudame mäng-mängult areneda.»

Cretu tänas ka Vila Flori inimesi, kes on eestlastele korraldanud nõnda oivalise vastuvõtu: «Meil on siin parimad tingimused ja 24 tundi ööpäevas keegi alati valmis meid aitama.»

Eesti koondis kohtub enne kodumaale naasmist Portugaliga veel kahes kohtumises. «Üritame neid treeningmänge siduda individuaalse ettevalmistuse ja jõutreeningutega,» sõnas Cretu, et lisaks väljakul rassimisele käib töö iga mängijaga ka personaalselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles