Koit ja Laura astuvad võistlustulle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euronädala esimene otsustav päev Eesti jaoks on kätte jõudnud – Koit ja Laura peavad oma loo suurte tähtedega televaatajate  ja kohtunike südametesse kirjutama. Kuigi kohapeal tehakse üsna vastukäivad ennustusi, on favoriidid siiski selgelt esile kerkinud ning ka «Verona» osas ollakse ühel meelel – seega on üsna suur lootus, et lugu kõlab ka laupäevases finaalis.

Euromöllu esimene lahing Kiievis on peetud ning meie naabritele lõppes see hävitava lüüasaamisega. Finaali ei murdnud end ei Soome ega Läti. Seega peame pöialt, et otsustaval hetkel on neil võimalik oma hääled Eesti esindajatele kinkida.

Artistide jaoks on kohapealsed soodsad olud täielikult muutunud. Suvise soojuse on välja vahetanud napilt kaheksa kraadini küündiv jahedus ja tige tuul. Enamik lauljaid on mõistagi stressis: kaasa võetud glamuurirõivile tuleb kibekiiresti asendus leida, sest kõige rohkem kardab häälega töötav artist ootamatut külmetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles