Galerii ja video: Rannamäe tee sulgemine põhjustas hiigelummiku (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna kesklinnas Toompuiesteel tekkis täna hommikul taastusremondiks suletud Rannamäe tee tõttu ülisuur ummik.

Kui nädala algusest oli suletud Rannamäe tee Pika tänava ja Mere puiestee vahel, siis eile läks kinni ka Suurtüki ja Pika tänava vaheline lõik. See põhjustas aga liikluses probleeme.

Suur-Rannavärava tänava ja Mere puiestee vaheline lõik jääb liiklusele suletuks kuni 19. mai hilisõhtuni, Suurtüki tänava ja Suur-Rannavärava tänava vaheline lõik on liiklusele suletud alates 9. mai kella 10.30-st kuni 12. mai hilisõhtuni.

9.–12. maini on kesklinna sõidusuunal ümbersõidule suunatud ka liini nr 52 bussid, mis sõidavad marsruudil Niine tänav, Põhja puiestee, Suur-Rannavärav ja Ahtri tänav ning ära jääb kesklinna sõidusuunal paiknev peatus «Balti jaam».

Liiklus on ümber suunatud Suurtüki tänava ja Põhja puiestee kaudu, kus liiklus muudetakse ajutiselt kahesuunaliseks. Autojuhtidel ja jalakäijatel palutakse hoolikalt järgida ajutiselt paigaldatud liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles