Viimsis peetavat pronksiseeria avamängu näeb otsepildis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel algavad täna medalimängud ning Viimsi/Tööriistamarket võõrustab kahe võiduni peetava pronksiseeria avamängus Viljandi meeskonda. Otsepilt kell 19.30 algavast kohtumisest jõuab lugejateni Sakala vahendusel.

Pronksiseeriat alustavatest võistkondadest sai poolfinaalis mänguvõidu kätte vaid Viimsi/Tööriistamarket, kes jäi HC Kehra/Horizon Pulp&Paperile alla mängudega 1:3.

Mullune finalist Viljandi HC poolfinaalseerias Põlva Serviti vastu võiduni ei jõudnudki. «Mäng-mängult läksime aina paremasse hoogu, aga pink on meil ikka lühem. Nii tekkis igas mängus perioode, kus lasime vahe sisse. Kusjuures suutsime kõigis mängudes rasketest perioodidest ka mingil määral kosuda,» kõneles Viljandi peatreener Marko Koks ja lisas, et selle hooaja kontekstis oleks meistrivõistluste pronksmedal Viljandi jaoks õnnestumine.

Põhihooajal suutis Viimsi/Tööriistamarket Viljandi vastu saada kolm võitu. Üks mäng lõppes viigiga ja üks Viljandi võiduga. Viimsi meeskonna juhenadja Ain Pinnonen avaldas lootust, et tema meeskonnale tuleb pronksiseerias kasuks ka koduväljakueelis.

«Eks nad ole kodus pisut paremini mänginud tõesti,» tunnistas ka Marko Koks. «Iseasi kui palju see määrab. Neil nii palju publikut ka pole. Üritame omalt poolt Viljandist rahvast kaasa võtta.»

Viimsi/Tööriistamarketi eest ei saa esimeses pronksimängus kaasa teha Aleksander Oganezov ja Mattis Rätsep. Viljandi poolel on vigastustega endiselt kimpus Robert Lõpp ja Kristo Järve, kelle abile Koks siiski pisut loodab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles