Oisus avas uksed uus kohvik

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oisu rahvamaja kohvik
Oisu rahvamaja kohvik Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel reedel, 5. mail kell 16 oodatakse huvilisi tutvuma Oisu rahvamajas avatava uue kohvikuga, kuhu alates 8. maist saab iga päev tulla lõunatama.

 

Reedel avab Oisu rahvamajas uksed kohvik Juuli. Rahvamaja kultuuritöötaja Laura Libliku sõnul on Oisu kandi inimesed oodanud toitlustuskohta juba pikka aega. "Praegune rentnik on osaühing Tarjuss, kes tuli juba aasta tagasi minu jutule sooviga osutada toitlustusteenust. Ettevalmistused, ruumi renoveerimine, elektrisüsteemi uuendamine võttis aega, aga nüüd on ettevõtja valmis sel reedel kell 16 tutvumiseks oma kohviku avama," selgitas Liblik.

Ettevõtja Triin Tarjus ütles, et kohvik on mõeldud lõunasöögikohaks kohalikele inimestele ja ümberkaudsetele firmadele. "Menüüs on praed hinnaga 3,50 kuni 4 eurot, päevapraad ja -supp, kergema söögi austajatele värsked salatid, lisaks saiakesed ja kook. Alates esmaspäevast, 8. maist on kohvik tööpäeviti avatud kella 11st 16ni," tutvustas Tarjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles