Eurovisiooni 1. poolfinaal täna - kes meeldivad meie Koidule, Laurale ja Sven Lõhmusele?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura ja Koit Euroclub-is.
Laura ja Koit Euroclub-is. Foto: Sander Ilvest

Europalavik kogub kraade - täna toimub esimene poolfinaal. Eesti veel lavale ei lähe, kuid võistlustulle astuvad Rootsi, Soome ja Läti. Kõrvad tasub kikki ajada ka Austraalia esinemise ajal, sest olgu see Euroopa või mitte, Koidu arvates on see parim lugu!

Kui keegi üldse ette oskab aimata, millistel lugudel võiks Eurovisioonil edu olla, on see Eesti suurim hitimeister Sven Lõhmus. Samuti kuuleb ta oma terava kõrvaga ära, kus on midagi uut, head, originaalset, huvitavat ja professionaalset. Kuula, mis lugusid ja artiste soovitab tema esimeses poolfinaalis hoolega tähele panna.

«Rootsi on tõesti hea - mõnusa funky groov'iga astumine,» paneb Sven selge sõnaga paika, mis on õnnestunud ja mida pole mõtete mainidagi.

Kõik 42 võistlustulle astuvat pala on tähelepanelikult läbi kuulanud ka Eesti esindajad Laura ja Koit Toome. Kes neile meeldib? Euronädalal on tavaline, et artistid väljaspool laval sugugi konkurentidena ei käitu, kuid palume isiklikke sümpaatiaid mitte arvesse võtta ning hoida fookuse muusikal, etteaste terviklikkusel ja artisti karismal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles