Medalinaine Mäe videointervjuus: pikka puhkust ei ole, MM tuleb kiirelt peale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Novi Sadis toimunud Euroopa meistrivõistlustel naistemaadluse raskekaalus pronksmedali võitnud Epp Mäe sai Tallinna lennujaamas uhke vastuvõtu osaliseks, kui teda oli tervitama tulnud teiste seas ka kaitseväe puhkpilliorkester. Pikalt Mäe endale siiski niisama olemist lubada ei saa, kuna juba augustis seisab ees hooaja kõige tähtsam jõuproov ehk maailmameistrivõistlused.

«Tookord mul orkestrit vastas ei olnud,» tunnistas Mäe esmalt lõbusalt, et seekordne vastuvõtt oli uhkem, kui 2015. aasta oma, kui ta saabus koju MM-pronksiga.

Kui Novi Sadi Euroopa meistrivõistluste eel ei kulgenud Mäel kõik just soovitult, siis enda sõnul ta erilist pinget siiski jõuproovi eel ei tundnud.

«Viimane võistlus, mis mul nihu läks, siis see oli minu enda viga,» meenutas Mäe EMi peaproovi. «Tegin sellest omad järeldused, et neid vigu EMil mitte korrata.

Pikka puhkust Mäe endale lubada ei saa, kuna juba 21.-27. augustini on Pariisis kavas maailmameistrivõistlused. «Suurem osa laagritest toimuvad Soomes. Meil on seal hea punt. Koondised on valmis meie juurde tulema,» rääkis Mäe. «Enne MMi tuleb veel üks või kaks võistlust. MM tuleb sel aastal kiirelt peale. Pikka puhkust ei ole.»

Vaata videost, mida Mäe veel Euroopa meistrivõistluste ja vastuvõtu kohta rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles