Intervjuud õhus: kes lendasid reedel Kiievisse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peale Elu24'a ning Postimehe tiimi reisis reedel Kiievisse veel hulk ajakirjanikke ning Eurovisiooni fänne, kellest kahega meil õhus olles ka jutustada õnnestus.

Eesti Eurovisiooni fännklubi presidendi Martin Paberiti jaoks on tegemist juba kuueteistkümnenda lauluvõistlusega, mida ta ise kohapeale kaema sõidab. Pikaaegne Eurovisiooni fänn tunnistab, et nii sotsiaalmeedia areng kui infovahenduse tõhustumine on mingis mõttes konkursi võlu tema jaoks aga vähendanud: "Infovoog on tohutu, mis läbi sotsiaalmeedia ning meedia sinuni jõuab. See vähendab veidi asja võlu, kaob üllatusmoment."

ETV+ ajakirjanik Aleksandr Hobotov sõidab Eurovisioonile aga esimest korda ning on Eurovisiooni neitsina kogemuse eel elevil. Ajakirjanikul on välja kujunenud ka oma lemmikud ning nendeks on Austraalia, Norra, Valgevene, Iaalia ja Eesti. Eesti lugu peab Aleksandr väga meeldejäävaks ning tema arvates on igalühel sellega väga kerge suhestuda: "See on meeldejääv lugu ja sellest on lihtne aru saada. Leian, et lisaks romantikale on selles loos veel ka veidi patusem pool ja see teeb "Verona" huvitavaks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles