Üllatusvisiit ja grupikalli

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilse üllatuskülaskäiguga kuulutati tänavuseks Järvamaa aasta emaks kuue lapse ema ja 13 lapse vanaema, Retla-Kabala kooli Kabala lasteaia õpetaja Külli Huopolainen. Selgus juba kaheksas aasta ema.

Kui Külli Huopolainenil oli eile hommikul viimaks mahti maha istuda, oli juhtunud nii mõndagi: ta oli kuulutatud aasta emaks, teda olid kallistanud nii maavanem Alo Aasma,  Naiskodukaitse Järva ringkonna juhatuse liige Gerly Leit kui ka lapsed, lauda katsid lilled ja veel kord lilled. Alles nüüd märkas Huopolainen, et tema käsi väriseb ja kananahk on ihul.

Aga see ei tähendanud, et üllatusrohkelt alanud päev oleks olnud läbi. Surises suur telekaamera ja välkusid väiksemad fotoaparaadid, uudis aasta ema väljakuulutamisest juba levis ning korraks rahulikult hinge tõmmata lootnud  Huopolaineni telefoni jõudsid esimesed õnnitlussõnumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles