Meikar Kaia Triisa: kahenädalane beebi on juba harjunud vanemate hullumeelse elustiiliga (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koit Toome imekaunis naine Kaia Triisa on Eesti Laulu meeskonnas juba kolmandat korda. Seekord on kaasas ka Koidu ja Kaia kahenädalane beebi Richard.

Meikar Kaia Triisa on Eurovisiooni karussellis juba kolmandat korda: üle-eelmisel aastal sai meigivõlur hoolitseda lauljanna Tanja Mihhailova välimuse eest ning eelmisel aastal tegi Kaia veelgi säravamaks Elina Borni ja Stig Rästa. Küsisime Kaialt enne Kiievisse lendu, kuidas on Eesti Laulu meigikunstnik ette valmistanud eelseisvaks Eurovisiooni perioodiks:

«Kuna seekord on reisil kaasas kahenädalase beebi, siis puhkusest on asi kaugel. Õnneks on abikäeks kaasa võetud vanaema, nii et laps on hoitud ja kõik on korraldatud.» rääkis Kaia.

Kui uurisime, kas Richard on iseloomu välja näidanud, rääkis Kaia, et enamik aega beebi magab ja on pidanud varakult harjuma vanemate hullumeelse elustiiliga.

Kui küsisime, kui suur «arsenal» on meikaril kaasa võetud, siis rääkis Kaia, et kuna tal on võimalus sõita Eurovisioonile juba mitmendat korda, siis on tee talle tuttav. Kuna Laura on Kaia kauaaegne klient, siis mõistavad nad teineteist poole lause pealt. Asjade kokkupakkimine oli küll raskem, aga meikar püüdis olla kompaktne.

Püüdsime teada saada Laura lavameigi kohta, siis tunnistas meigikunstnik, et keegi ei ole lava ja valgust veel näinud ja asjad selguvad kohapeal: «Kui täitsa aus olla, siis ei ole õrna aimugi, mis saab Laura lavameigist. Jumal tänatud, et eelnevalt on nii palju proove.» rääkis meigikunstnik. Vaata ka täispikka intervjuud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles