Vaata otse: majanduskomisjon tutvub Rail Balticu tasuvusanalüüsiga (1)

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Riigikogu majanduskomisjon tutvub tänasel istungil Rail Balticu tasuvusanalüüsiga, mille viis läbi konsultatsioonifirma Ernst & Young. 

Uuringu finantsilisi, majanduslikke ja sotsiaalmajanduslikke järeldusi tutvustavad majanduskomisjonile ühisettevõtte RB Rail juhatuse esinaine Baiba Anda Rubesa, Ernst & Young Baltic tasuvusanalüüsi koostaja Nauris Klava, RB Rail AS äriarenduse juht Kaspars Briškens, RB Rail AS planeerimis- ja rakendusvaldkonna juht Kaido Zimmermann, OÜ Rail Baltic Estonia juhatuse liige Indrek Orav, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning rahandusministeeriumi esindajad.

Eelmisel nädalal Riias esmakordselt tutvustatud Ernst ja Youngi tehtud Rail Balticu tasuvusanalüüs näitab, et projekt on majanduslikult ja rahanduslikult elujõuline. Pikemalt kirjutas Postimees analüüsist loos Tasuvusanalüüs: Rail Baltic on väga tulus projekt.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles