Videointervjuud: kuues mäng oli võrkpalli finaalseeria kõige raskem

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistrivõistluste finaalseeria viimaseks jäänud mängus 23 punkti toonud Tallinna Selveri taas Eesti meistriks vedanud Oliver Orav lausus pärast kohtumise lõppu, et viimane mäng oli kogu seeria kõige keerulisem.

«Väga rabedaks läksid vahepeal kaks mängu! Kolm esimest olid väga okeid. Mul on hea meel, et tegin selles seerias ka ühe hea mängu!» muigas Orav. «Võidu tõi paljuski emotsioon ja see, et Rainer sütitas meid päris hästi enne mängu,» kiitis ta peatreenerit Rainer Vassiljevit.

Vaata videotest, kuidas võttis edu valemi kokku Selveri juhendaja Vassiljev ja mida nimetas Tartu peatreener Oliver Lüütsepp tänase kaotuse peapõhjuseks!

Kivisild: ei saa öelda, et me ei püüdnud

Tartu meeskonna temporündaja Meelis Kivisild oli täna meeskonna resultatiivseim, tuues 12 silma. Ta ütles, et prooviti, aga välja ei tulnud. Probleeme oli klapiga sidemängijatega kui ka selles, et

«Mina võin enda kohta küll öelda, et ma püüdsin ja andsin nii palju kui tuli. Raske öelda, miks nii läks. Üks asi on klapp sidemängijaga, tempomeestel klapib paremini Ronald Järvega, nurkadel pigem Robert Viiberiga. Nii on treeneril väga raske otsustada, keda kasutada,» analüüsis Kivisild.

«Ja eks Selver mängis täna kõvasti paremini kui eelmine mäng. Gunteri panus oli meil muidugi ka väike. Ta on meid palju tassinud, aga täna oli kahvatu. Samas, ei saa öelda, et see kõik tema süü oli,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles