Postimehe otsepilt: koolisõidu sisemeistrivõistlused Rahulas

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval nädalavahetusel, 29.-30. aprillil, selguvad kõikide vanuseklasside ja harrastajate koolisõidu sisemeistrid. Rahulas toimuval kahepäevasel võistlusel peetake laupäeval esimene ja pühapäeval teine osavõistlus ning medalistid selguvad kahe osavõistluse tulemuste põhjal. Pühapäevasest võistluspäevast saab näha otseülekannet Postimehe veebis.

Pühapäeval algab võistluspäev ja ka otseülekanne kohe hommikul kell 9:00, mil starti asuvad seeniorklassi sportlased, keda on üles antud 7 võistluspaari. Favoriidina stardib Dina Ellermann Landy’s Akvarelil, neile pakuvad tugevat konkurentsi Grete Hussar Rohan Warrioril, Diana Pruks Romantikal ja Finalistil, Tiina Kuusmann Stallonel ja Rimbaudil ning Marii-Heleen Raidmets Rokitil.

Veidi enne kümmet stardivad teises osavõistluses juunioride klassi sportlased, neid on nimekirjas samuti 7 võistluspaari. 

Noored asuvad võistlustulle tund aega hiljem, ehk siis orienteeruvalt kell 11:00, kellele järgnevad lapsed (orient 12:00) ja poniratsanikud (orient  2:50).

Sisemeistrivõistlused lõpetavad harrastajad, keda on stardis kõige rohkem, nimelt 11 võistluspaari. Harrastajate sõidu alguseks on hetkel planeeritud orient 13:40.

Võistluse tulemusi ja kulgu saab jälgida ka Equipe.com vahendusel.

NB! Ajakavas võib ette tulla muudatusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles