Ministeeriumi arvates rikkus Aarne Saluveer seadust

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
videokaader
videokaader Foto: Liis Treimann

Haridus- ja teadusministeerium leidis eile kokku kutsutud ümarlaual, et Georg Otsa kooli direktor Aarne Saluveer on uut palgakorraldust rakendades rikkunud seadust. Koolijuhi jätkamise kohta otsust ei langetatud, ministeerium soovib Saluveeriga sel nädalal eraldi kohtuda.

Kaks tundi kestnud ümarlaua põhiküsimus oli vaidlus palgasüsteemi kehtestamise üle. Kui õpetajad väidavad, et neid ei teavitatud palgakorralduse muudatustest, mille tulemusena paljudel töötajatel palk langes, siis kooli juhtkond ütleb, et muudatustest teatati ette.

«Kahjuks me oleme sunnitud ministeeriumi poolt tõdema, et selles protsessis on koolijuht teinud vigu, on rikutud seadust ja ei ole võib-olla piisavalt põhjalikult panustatud sellesse, et õpetajaid kaasata,» ütles haridus- ja teadusministeeriumi kutsehariduse osakonna asejuhataja Teet Tiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles