Tapal kirjutati uus lõik Eesti ajaloo õpikusse

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse kaitseväelased demonstreerisid pidulikul avatseremoonial seda, et sõdurid oskavad lisaks marssimisele ka laulda.
Prantsuse kaitseväelased demonstreerisid pidulikul avatseremoonial seda, et sõdurid oskavad lisaks marssimisele ka laulda. Foto: Meelis Meilbaum

​Eile tervitati Tapa sõjaväelinnakus pidulikult liitlasvägesid. Kohalviibinud Ühendkuningriigi kaitseministri Michael Falloni sõnul sündis killuke ajalugu. Pärastlõunal tuulises Tapa sõjaväelinnakus toimunud pidulik rivistus tõi kokku ligikaudu poolteist tuhat kaitseväelast Eestist, Taanist, Ühendkuningriigist ja Prantsusmaalt.

“Nagu näete, oleme teid siin oodanud,” lausus kaitseväelastele oma tervituskõnes Eesti vabariigi president Kersti Kaljulaid.

“Liitlaste kohalolek on võimas märguanne kõigile. Koos oleme tugevamad ning jagame ühist vastutust Euroopa turvalisuse eest,” lisas Kaljulaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles