Kremli käsilane saab Tallinna teenetemärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Semjonov
Aleksei Semjonov Foto: Sander Ilvest

Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart esitas pealinna teenetemärgi saajaks MTÜ Inimõiguste Teabekeskus juhi Aleksei Semjonovi, kellele on kaitsepolitsei aastaraamatutes korduvalt ette heidetud Venemaalt raha saamist ja vastutasuks Kremli huvides tegutsemist.

«Inimõiguste Teabekeskuse direktor Aleksei Semjonov – pikaajalise aktiivse töö eest Eesti sotsioloogi ja õiguskaitsjana,» seisab kolmapäeval linnavalitsuse istungil vastuvõetud eelnõu seletuskirjas.

«Aleksei Semjonov (sündinud 1947) on eesti sotsioloog ja kauaaegne aktiivne õiguskaitsja. Ta juhib Eesti õiguskaitseorganisatsiooni Inimõiguste Teabekeskus, mille põhiliseks fookuseks on Eesti venekeelse elanikkonna õiguste eest seismine. Ta on Tallinna linnavolikogu liige ja kuulub Keskerakonda,» selgub linnapea kohusetäitja Taavi Aasa allkirjaga dokumendist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles