Video: jalakäijale appi tõtanud autojuht unustas käsipiduri ja põhjustas õnnetuse (1)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuressaare linnas jäi tänavu veebruaris liikleja pardakaamerale liiklusõnnetus, mille põhjustas ülekäigurajal vanemale naisele appi tõtanud ja käsipiduri peale tõmbamata jätnud autojuht. Õnnetuse üle elanud proua pääses ehmatusega.

Õnnetus juhtus 17. veebruaril kella 18 ajal Kuressaare linnas, kus jalakäijale tee andmiseks peatunud autojuht märkas, et ülekäigurajal kõndiv vanem naine vajab sõidutee ületamisel abi.

Mees väljus sõidukist, et jalakäijat aidata, ent paraku unustas peale tõmmata käsipiduri, mistõttu hakkas sõiduauto tema ja jalakäija poole vaikselt veerema. Samal ajal kui juht üritas oma autot peatada, kukkus jalakäija pikali.

Kogu sündmuste ahel jäi peale samal ajal teises autos istunud Margus Vaheri pardakaamerale. Mees avaldas video paar päeva tagasi oma sotsiaalmeedia kontol.

«Minu teada elas proua õnnetuse üle kerge ehmatusega. Palusin tollel autojuhil kiirabisse helistada, nii igaks juhuks. Kuna tookord oli endal kiire, siis nähes, et kõik on korras ja kiirabisse on helistatud, lahkusin sündmuskohalt,» ütles Vaher.

Video pani ta sotsiaalmeediasse üles pärast seda, kui oli seda näidanud oma sõpradele. «Nad imestasid, miks ma seda siiani üles pole pannud ja teistele näidanud ning nii see siis läks,» põhjendas Vaher.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles