Järelvaadatav: Selver alistas Pärnu ja pääses finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Selver alistas Eesti võrkpallimeistrivõistluste tänases poolfinaalis 3:0 (25:22, 25:22, 25:17) Pärnu Võrkpalliklubi ja pääses finaali! Selver võitis seeria mängudega 3:1.

Kaotus oli valus Pärnu peatreeneri Avo Keele jaoks, kes oli eelnevalt 11 hooaega järjest oma meeskonna suutnud tüürida Eesti meistrivõistluste finaali. Seega mängitakse üle pika aja finaalseeria kogenud juhendajata.

Teises poolfinaalseerias on Rakvere Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki vahel seis 2:2. Selles seerias peetakse otsustav kohtumine 13. aprillil.

Enne mängu:

Pühapäeval toimunud poolfinaalseeria kolmanda kohtumise võitis skooriga 3:1 (14, -23, 19, 19) Tallinna Selver. Võitjatele tõi Lincoln Williams 21 punkti, Siim Ennemuist lisas 17 punkti. Pärnu parim oli 13 punktiga Aleksandrs Kudrjašovs.

Selveri kasuks seitse punkti toonud Rauno Tamme rääkis pärast võidumängu, et kõik pole neil selles seerias siiski ideaalselt sujunud. «Meil pole eduseisus mängimine kõige paremini välja tulnud. Kui vastane tuleb lõpus järele, siis muutume vahepeal ebakindlaks. Loodame, et see asi paraneb ja midagi väga hullu pole,» lisas ta.

Kumma vastasega mängiks võimalikus finaalis aga Rauno Tamme? «Rõhutaks muidugi kõigepealt seda, et me peame kõigepealt ise finaali pääsema. Võtame päeva korraga. Samas olen ise kaua Rakveres mänginud ja mulle meeldiks väga, kui Rakvere finaali jõuaks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles