Tõeliselt kõrgetasemelist tennist näidanud Raisma videointervjuus: vahepeal hoidsin ka ise mõttes peast kinni

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti tennisemeeskond säilitas tänu tänasele võidule paarismängus Davis Cupil koha Euro-Aafrika tsooni II grupis. Täna toimunud paarismängus suutsid tõeliselt ilusat tennist näidata Kenneth Raisma ja Mattias Siimar, kes alistasid 4:6, 6:1, 6:2, 7:6 Monaco paari Romain Arneodo/Benjamin Balleret. Nii juhitakse enne viimast võistluspäeva 3:0.

Ehkki Raisma ja Siimar kaotasid esimese seti, suudeti kosuda, tulla mängu tagasi ning näidata kõrgel tasemel tennist. «Tegelikult me ei mänginud esimeses setis ka kehvasti. Lihtsalt oli kehv oma servigeim ning natuke ebaõnne. Teise ja kolmanda seti kohta võib aga öelda, et enam paremini ei saa mängida,» rääkis 18-aastane Raisma mängujärgses intervjuus. «Meil tõesti kõik õnnestus. Vahepeal mõttes hoidsin ka ise peast kinni, et kaua selline asi kestab,» lisas ta. Ehkki neljandas setis mängisid vastased samuti hästi, suutsid eestlased saada kiires lõppmängus kirja 7:6 setivõidu.

«Esimese setiga ei saa olla rahul, kuna kaotasin oma servi suhteliselt halva serviga ning tõrjet lõin ka vähe sisse. Nii tekkis järgmises kahes setis tunne, et tõrjet eksida pole võimalik. Saime hästi jooksma ning kestsime lõpuni välja,» kommenteeris mängu käiku samuti 18-aastane Siimar. «Sain väga head uued kogemused ning siit on hea edasi minna,» lisas Siimar.

Veel kiitis Raisma publikut, kes oli täna Tere Tennisekeskusesse kohale läinud. «Ilma publikuta poleks me seda mängu võitnud, tõesti suur-suur tänu kõigile!»

Vaata videost, mida peab Siimar kõige olulisemaks erinevuseks üksikmängu ning paarismängu vahel ja mida rääkis pauside ajal noormeestele koondise kapten Ekke Tiidemann.

Homme on kavas kaks üksikmängu ning kell 12 algavale otsepildile on võimalik kaasa elada nii Postimees.ee kui ka Kanal 12 vahendusel!   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles