Järelvaadatav: Põlva Serviti kaotas Balti liiga pronksimängus Minskile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Balti liiga pronksimängus võitis Minski SKA meeskond Põlva Servitit 26:23. 

«Jäime rünnakul hätta. Ei saa öelda, et kaitses kehvasti mängisime. Ülekaalud lahendasime kehvasti ja viimased kümme minutit oli täielik katastroof,» ütles Serviti mängumees Henri Sillaste.

«Teisel poolajal ei lastud meil enam vabalt visata. Eks nad tegid ka omad korrektuurid. Teisalt oli meie koosseis ilmselt lühike,» põhjendas eestlane teise poolaja ärakukkumist.

Enne mängu:

Serviti kaotas laupäeval toimunud poolfinaalis kindlalt 23:31 Ukraina liiga liidermeeskonnale Zaporožje ZTR. Serviti parimana viskas Henri Sillaste 5 väravat. Henri Hiiend lisas 4, Roman Aizatullov, Kristjan Muuga ja Anatoli Tšeslov 3, Hendrik Varul ja Raiko Rudissaar 2 ning Carl-Eric Uibo 1 tabamuse. ZTRi poolel said käe valgeks vaid viis meest: Akimenko viskas mängu parimana 9, Tilte ja Roman Severin lisasid 7 väravat.

Minski SKA jäi aga ülimalt tasavägises kohtumises kõigest ühe punktiga 35:36 alla tiitlikaitsjale Riihimäe Cocks. Seejuures oli SKA-l võimalus mõni sekund enne lõppu viigistada, ent Nikita Vailupovi viske tõrjus Cocksi venelasest väravavaht Kiril Morozov. Suurepärases hoos oli soomlaste poolel Teemu Tamminen, kes viskas 14 väravat. Eriti teisel poolajal viimasega vaheldumisi korraliku viskekontserdi püsti pannud Aleksei Šõnkel tabas Minski meeskonna kasuks 11 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles