Postimehe video Itaaliast: Kelly Sildaru avaldas kava, millega ta läheb MM-tiitlit püüdma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kelly Sildaru läheb neljapäeval jahtima oma karjääri teist juunioride MM-tiitlit. Chiesa in Valmalencos on kavas eestlanna trumpala pargisõit. Päev enne jõuproovi avaldas Kelly ka oma kava, millega ta võistlustulle asub.

Esimesele reilile läheb Kelly homme selg ees 270-kraadise hüppega ja samamoodi tuleb ta ka reililt maha. Järgneb esimene hüpe, millele eestlanna sõidab peale selg ees ja teeb seejärel 2,5 tiiru ümber telje.

Esimese hüppe järel tuleb kaks reili ja nende vahele jääv kurv. Neist esimesele läheb ta ümberhüppega peale ja 180-kraadise hüppega maha. Seejärel teeb ta uuesti ümberhüppe ja 270-kraadise hüppega reililt maha.

Pargisõidu raja lõpetab hüpe, millele eestlanna sõidab peale selg ees ja kavas on teha 1080-kraadine hüpe.

Praeguse ajakava kohaselt kogunevad tüdrukud homme kohaliku aja järgi kell 9.30 (Eesti aeg 10.30) kvalifikatsioonieelsele soojendusele. Nagu tänane päev näitas, siis ajakava võib juunioride MMil kõvasti muutuda.

Postimees.ee hoiab lugejaid kursis, mis kell Kelly võistlustulle asub.

Vaata videost, mida Kelly rääkis oma konkurentide ja tänase trenni kohta ning milliseid trikke ta harjutuskorral tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles