Video! Endine erootikatäht neiu Eva ostis Prantsusmaal 700 000 eurot maksva villa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nõukogude Eestis alustanud erootikatäht neiu Eva - kodanikunimega Helle Tarmet kolis koos mehega, kellega on 25 aastat koos elanud, Šveitsist ära ja ostis Lõuna-Prantsusmaale 700 000-eurose villa. Villat ümbritsevad park, palmid ja bassein. Villas on neli magamistuba, suur hall, köök ja garaaž neljale autole. 

«Reporter» jõudis Prantsusmaale Helle Tarmeti juurde täpselt ajaks, kui pererahvas tuli notari juurest villa ostulepingut sõlmimast ja avatud oli just šampanja.

Foto: Reporter.ee

«Ma olen nii õnnelik!» õhkas Helle. «Oma maja, bassein, aed ja park!»

Foto: Reporter.ee

Villa osteti selle pärast, et Šveitsis ei olnud Helle armsal koerakesel aeda. Nüüd on Printsessil oma aed, kus ta saab joosta ja mängida. «Tema valiski selle kõige esimesena - me tulime vaatama ja tema ei tahtnud ära minna.»

Foto: Reporter.ee

Nõukogude Eestis karjääri alustanud erootikatäht jätkas Šveitsi kolides koos prantslasest mehega meelelahutusäris. Neile kuulus kabaree, ööklubi ja lisaks oli neil kinnisvaraäri. Tänaseks on neil suur elutöö tehtud, klubid maha müüdud ja täitumas on elu unistus - lihtsalt puhata.

Foto: Reporter.ee

Helle ütles, et maal elades ta tegevusetuks ei jää. «Ma hakkan seal kindlasti midagi korraldama. Võibolla moeshow'sid. Miks mitte panna ka väikses külas naised uhkelt riidesse,» naeris Helle.

Foto: Reporter.ee

Helle uus villa asub Prantsusmaa kõige kaunimas paigas, Prantsusmaa Rivieras. Kohas, kus paistab 300 päeva aastas päike ja kus kõigest 40 kilomeetri kaugusele jääb Cannes. 

Villat ümbritseb muinasjutuline park, mis on nii suur, et väikeseks jalutuskäiguks ei pea aiast välja minemagi. Loomulikult on aias ka bassein ja palmipuud.

Foto: Reporter.ee

«Esimese asjana korrastame maja seestpoolt ja teeme enda järgi ümber. Istutame sinna rohkem mandariine, apelsine ja viigipuid,» ütleb Helle. 

Majas, mis läheb Helle käe all kapitaalremonti, on neli magamistuba tualettidega, suur hall, köök ja garaaž neljale autole.

Foto: Reporter.ee

Nõrga tervise pärast on Helle suure osa oma elust veetnud sanatooriumis. Tänaseks on üle elatud kaks insulti, ta toibub tasapisi põlveoperatsioonist ja tal on tugevad allergiat, kuid sellest hoolimata särab kaunis daam nagu päike.

«Ma olen optimistlik. Ma olen küll Ambur ja kõik teavad, kuidas Amburid on, aga seal on teised mõjud ka juures... Kaalude mõju. Kuu on Kaaludes. Aga armastus. Armastus aitab!» seletab Helle.

Foto: Reporter.ee

Eestisse ta elama tulla ei plaani. «Hing on mul alati Eestis ja ma olen alati kõigiga ühenduses Eestist, Facebookiga. Olen kursis uudistega ja olen täielikult kontaktis... Aga ma tahan armastusega koos olla. See, mida pakub Prantsusmaa, kaalub üles selle. Ma ei läinud Eestist ära lihtsalt head elu otsima, vaid just armastuse pärast,» ütleb Helle, kes on mehega koos olnud 25 aastat.

Foto: Reporter.ee

«Armastus läheb järjest paremaks. Siin prantslased ütlevad, et naine on nagu vana vein, mis läheb järjest paremaks. Ega mina siis lase ennast vanaks jätta!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles