Palju õnne! Laulja Iiris Vesik lõpetas Londonis ülikooli!

Jaanika Vilipo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andekas laulja ja laulukirjutaja, Iiris Vesik, kes on aastaid Inglismaal elanud, lõpetas hiljuti õpingud Londoni Goldsmithsi ülikoolis.

Elu24 kohtus  Iirisega, et rääkida loomingust, armastusest ja elust Londonis.

25-aastane Iiris elab hetkel vagabondilikku suurlinnaelu, aga tunnistab, et London ei ole kindlasti see paik, kus olla kogu elu. «Süda on mul ikkagi Eestis. Ei suuda tegelikult väga kaua olla Londonis – lähen kaasa selle kiiruse ja müraga». «Tagasitulek Eestisse on väga oluline, muidu satun imelikku meeleseisundisse». Seepärast proovib Iiris vähemalt kaks korda aastas kodumaad külastada.

«Hetkel olen Londonis, sest paljud asjad on veel pooleli», lausub laulja.

Iiris aga on tänulik võimaluse eest õppida välismaal ja elada kodust eemal. «See on palju juurde andnud», räägib laulja.

Kui küsida koduigatsuse kohta, mainib laulja Londonis elavaid sõpru: «Meil on grupp inimesi, kes on praegu Londonis. «Meil kõigil on ühised eesmärgid – me toetame ja inspireerime üksteist».

Uue plaadi ilmumise osas jääb laulja hetkel napisõnaliseks: «Praegu on veel kõik üpris lahtine, aga paneme laule üles ja vaatame, kuidas läheb».

Hiljuti andis lauljanna välja ka topeltsingli, Stranger ja Drugs and Money, mis sündis koostöös produtsent Max Doohan’iga, kellega on olnud Iirisel rõõm koos muusikat luua.

Iiris esineb oma bändiga TMW’l 31. märtsil, Raadio2 laval, Von Krahlis.

Vaata täispikka intervjuud 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles