Otseülekanne interneti päevalt: andmed, algoritmid, paradiis

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Interneti Sihtasutus korraldab neljapäeval interneti päeva, kus seekord on luubi all andmed, algoritmid ja küsimus, kas internet on kurjategijatele paradiis. Postimees näitab asjatundjate aruteludest otseülekannet.  

Ülekande päevakava

10.05-11.30 Algoritmid – kas roosas mullis elamise võlu?!, arutlevad ERRi juhatuse liige Ainar Ruussaar, E-kaubanduse Liidu juhatuse liige Henrik Aavik, vandeadvokaat Karmen Turk, Tartu Ülikooli tarkvaratehnika teadur Siim Karus. Modereerib Henrik Roonemaa.

11.30-12.45 Internet – kas paradiis kurjategijatele?, arutlevad Jaanus Tehver, Tallinna ringkonnakohtu kriminaalkolleegiumi kohtunik Sten Lind, Põhja ringkonnaprokurör (küberkuriteod) Mairi Heinsalu, tarbijakaitseameti tarbijapoliitika ja avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski-Toomik. Modereerib Heiki Sibul.

13.30-14.40 Andmete vaba liikumine viiendaks põhiõiguseks?, arutlevad riigikantselei Euroopa Liidu sekretariaadi digipoliitika nõunik Margus Mägi, andmekaitse inspektsiooni peadirektor Viljar Peep, digiõiguste aktivist Märt Põder. Modereerib Hendrik Roonemaa.

14.40-15.40 Eksperiment

Interneti päeva eesmärk on tuua kokku Eesti interneti ja kogukonna huvilised, et arutada ja anda oma panus Eesti interneti arengule. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles