Video: Arvo Sarapuu taandub oma äridest (5)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu oma kabinetis linnavalitsuses.
Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu oma kabinetis linnavalitsuses. Foto: Eero Vabamägi

Selleks et vältida süüdistusi endaga seotud ettevõtete teemal, tõmbub Tallinna abilinnapea ja Atko Grupi nõukogu esimees Arvo Sarapuu ettevõtlusest tagasi, andes kõigis ärides ohjad üle oma pojale. Seoseid leitakse ilmselt aga ka edaspidi, sest pojal on sama nimi, mis isal – Arvo Sarapuu.

Kui Postimees paari aasta eest kirjutas Tallinna linnavalitsuse liikmete majandushuvidest ning küsis muuhulgas keskerakondlaselt Sarapuult, mitme eraettevõttega ta seotud on, vastas abilinnapea: «Neid on ikka mitukümmend, ma ei oska peast öelda. Vaadake äriregistrist, seal on kõik kirjas.» Tookord näitas äriregister Sarapuu seotust vähemalt 30 ettevõttega, praegu tuleb päringu vastuseks 20 ettevõtet. Neist kolmes, ASis Tallinna Soojus, ASis Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus ja ASis Tallinna Tööstuspargid, esindab Sarapuu Tallinna linnavalitsust.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles