VAATA VIDEOT! Moesoovitus: merikapsas selga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week 16.03.2017 Catwalk - Iris Janvier
Tallinn Fashion Week 16.03.2017 Catwalk - Iris Janvier Foto: Erlend Štaub/TFW

Moemärk Iris Janvier esitles Tallinn Fashion Weekil kõigi aegade suurimat kollektsiooni, lavale marssis hoogsas tempos 67 komplekti. Justkui moeorkaan tuhises värske looming publiku ette – modernsed avarad lõiked, nutikas minimalism ja erakordne originaalkangas. Konkurentsitult kevadise TFW teise päeva säravaim ja moeliselt tugevaim etteaste!

„Kevadkollektsiooni südameks on merikapsas,“  tutvustab Natali S. Korovina Iris Janvieri bränditiimist ideede tagamaid. „Kohtusime temaga juhuslikult mererannas, tegime sel põhjal mustri ja tellisime Itaaliast originaalkangad. Nii et kapsast on meil puuvillal, siidil, eri toonides. Me väga tahtsime täiesti oma materjali, see õnnestus ja oleme tõesti uhked tulemuse üle. Merikapsas – see on ju mängulisus moes! See kannab hästi väärtusi, mis meie jaoks olulised on – unikaalsus, naturaalsus, kvaliteet ja mängurõõm. See on minu arvates enesekindluse väljendus.“

Võrratu merikapsaprint! Iris Janvier. Tallinn Fashion Week 
Võrratu merikapsaprint! Iris Janvier. Tallinn Fashion Week Foto: Erlend Štaub/TFW
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles