Postimehe otsepilt: Kehra alistas kindlalt Viimsi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti käsipallimeistrivõistlustel alistas HC Kehra 35:25 (15:8) HC Viimsi.

Ainukese meeskonnana sel hooajal meistriliigas Viimsist kõigis kohtumistes jagu saanud Kehra resultatiivseim oli 9 väravat visanud Kaspar Lees. Siimo Tänavots lisas 6 tabamust. Robin Oberg oli 9 tabamusega Viimsi resultatiivseim.

Meistriliiga liidrina jätkab Põlva Serviti, kes sai hooaja suurima võidu, kui alistas SK Tapa kodusaalis lausa 47:16 (20:6).

Henri Sillaste viskas Serviti parimana 8 väravat. Andreas Rikken ja Henri Hiiend lisasid 7 tabamust. Martin Adamson viskas Tapa edukaimana 5 väravat.

Viljandi oli kodusaalis Arukülast üle 36:22 (20:9). Ott Varik oli üleplatsimees 8 tabamusega. Kristjan Kooviti ja Kristo Voika arvele jäi 6 väravat. Kristjan Järv viskas Aruküla kasuks 7 väravat.

Järgmisel nädalal lõpeb meistrivõistluste kolmas ring, mille järel mängivad tabeli neli esimest ja kolm tagumist omavahel veel kaks ringi.

Liigatabel: Põlva Serviti (29/17); HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (26/17); Viimsi/Tööriistamarket (25/18); Viljandi HC (22/17); HC Tallas (8/17); SK Tapa (6/17); Aruküla (4/17).

Eesti naiste käsipallimeistrivõistlustel pidas oma põhihooaja viimase kohtumise HC Tallinn, kes jäi võõrsil 14:23 (8:12) alla liidrile Reval-Sport/Mellale. Seega kaotas mullune pronks tänavu kõik kaheksa mängu ning jäi viimaseks ehk viiendaks.

Enne mängu:

Turniiritabelis heitlevad Viimsi ja Kehra tabeli 2. koha nimel. Praegu hoiab 2. positsiooni Viimsi, kes on kogunud 25 punkti. Ühe mängu vähem pidanud Kehra on kokku saanud 24 silma.

Tabeliliidriks on Põlva Serviti 27 punktiga.

Postimees.ee toob Kehras kell 19.00 algava kohtumise otsepildis vaatajateni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles