Elu24 Live/ Külas käisid Eesti Laul 2017 poolfinalistid Koit ja Laura

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 16. veebruaril käisid Anu Saagimil Elu24 Live'is külas Eesti Laul 2017 poolfinalistid Koit Toome ja Laura Põldvere.

Foto: Eero Vabamägi

Eesti Laul 2017 üks lugudest on Sven Lõhmuse «Verona», mida esitavad Laura Põldvere ja Koit Toome.

«Koidu kõrval on väga hea ja turvaline laulda,» on öelnud Laura mitmes intervjuus. Tegelikult pole see neil sugugi esimene kord duetti laulda. «Ma mäletan, et Pärnus ka ühel korral laulsime koos, see oli vist kaheksa aastat tagasi,» ütles Laura.

«Verona» sündis möödunud suvel, kui Sven Lõhmus ja Koit Toome rändasid mööda Itaaliat ringi.

Foto: Eero Vabamägi

Laura Põldvere osales Eurovisioonil 2005. aastal Kiievis ja Koit Toome 1998. aastal Birminghamis.

Koit Toome esindas Eestit looga «Mere lapsed». Laural õnnestus Eestit Eurovisioonil esindada 2005. aastal Suntribe'i koosseisus, kui võideti Eurolaul Sven Lõhmuse looga «Let' s Get Loud».

Laura kinnitas pärast laulu «Verona» salvestamist antud intervjuus, et kuna varasematel aastatel on ta Eesti Laulul korduvalt teisele kohale tulnud, siis seekord otsustati minna täispangale ja võtta kampa ka Koit. «Ma ostsin spetsiaalselt isegi blenderi, et peaks Eesti Laulu karussellil vastu,» lisas Koit. «Olen tervislikult toitunud ja kõik on hästi,» kinnitab Koit.

Muuseas, mõlemad on valmis võidu korral Eurovisiooni tarbeks Jüri Pootsmanni eeskujul ka mõne kaarditriki selgeks õppima.

Eesti Laul 2017 teine poolfinaal toimub juba 18. veebruaril.

Vaata järele, mis saates toimus!

Foto: Eero Vabamägi

Anu tänab riiete eest rõivabrändi Replay/Foorumi keskus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles