Videod! Film «Viiskümmend tumedamat varjundit» meeldis fännidele märksa rohkem kui raamat?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul vallutas võimas nais-power Solarise Apollo kino: esilinastus «Viiskümmend tumedamat varjundit».

Foto: Erlend Štaub

Hallide varjundite triloogia ekraniseeringud jaotavad üldjuhul lugejad kahte leeri: on need, kes on hardcore- fanaatikud ja armastavad raamatut tulisemalt ja andunumalt kui filmiversiooni ja vastupidi – on naisi, keda erutab filmi palju soft'im käsitlus.

Foto: Erlend Štaub

Kuid vaatamata nii poolt- kui vastuhäältele, on «Viiskümmend halli varjundit» maailma üks müüdumaid kaubaartikleid ja frantsiise.

Maris: Mulle meeldis film märksa rohkem kui raamat, sest filmi stsenaarium kirjutatud suhteliselt sarnaselt võrreldes algversiooniga ja samas oli filmist välja jäetud mõningad stseenid, mis ei olekski kinolinale sobilikud.

Vivika: Mulle meeldis filmis kasutatud huumorimeel, mis tõi suhteliselt tõsistesse teemadesse palju kergust juurde. Itsitasin päris palju.

Mia-Ann: Kõige tähtsamaks asjaoluks filmi puhul oli see, et Ana on filmis ääretult sümpaatne tänu Dakota Johnsonile.

Foto: Erlend Štaub

Kati: Ma ei ole «Viiekümne halli varjundi» triloogia suur fänn ja ma ei oodanud ka filmilt eriti palju. Samas meeldis film mulle vägagi, aga sügavat sisu ei ole mõtet filmist otsima minna.

Ragne: Kui peast visata kõik ootused, millele  see film ei saa ega ole loodudki vastama, siis on tegu ju igati kiitust vääriva tulemusega. Seda eriti, kui võrrelda filmi raamatuga, sest minu arvates ülekanne paberilt ekraanile on enamgi kui õnnestunud. Selline tulemus oli mulle ootamatu, kuid ääretult positiivne üllatus, kuna läksin kinno hunniku eelarvamustega.

Vaata videost, mida arvavad just kinodesse jõudnud tumedamatest varjunditest seda kaemas käinud fännid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles