Postimehe otsepilt: Kehra sai lõpuminutite väravatest Serviti üle magusa võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper põneva lõpuga kohtumises 29:27 tiitlikaitsja Põlva Serviti ja tõusis meistriliiga liidriks. Viigiseisult viskasid Kehra kasuks mängu kaks viimast väravat Uku-Tanel Laast ja Dmõtro Jankovski. Laast oli ka seitsme väravaga Kehra parim, Marko Slastinovski arvele jäi viis tabamust. Serviti poolel viskas Anatoli Tšezlov üleplatsimehena üheksa väravat.

Enne mängu:

Omavahelised mängud: 1. ring: 25:30; 2. ring: 27:29.

Kehral pole õnnestunud sel hooajal veel Servitist jagu saada. Kehra peatreeneri Indrek Lillsoo sõnul on meeskonna eesmärk see viga kolmapäeval parandada. «Mõlemad meeskonnad tulevad mängule küllaltki puhanud olekus, nii et kohtumine saab olema huvitav,» rääkis ta.

«Eks kõik kodused vastased tahavad just meilt skalpi võtta,» muigas Serviti loots Kalmer Musting. Tema hoolealuste jaoks algas meistriliigas 2017. aasta viigiga Viljandi vastu. «Aasta on alanud vaevaliselt,» võttis Musting kokku nii Viljandi mängu kui ka kaks tunaeelmisel nädalal peetud Balti liiga kohtumist. «Ei julge uskuda, et meeskond nädalaga oma seisundiga imet teinud on. Tehnilist praaki võiksime vähem teha ja realiseerimist ka parandada. Siis on lootust, et suudame Kehrale nende kodus konkurentsi pakkuda,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles