Fotod ja video: ülekäigurajal teed ületanud mees sai raskelt viga (4)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 8.15 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Rannamõisa teel Haabersti bussipeatuse juures, kus sai raskelt viga reguleerimata ülekäigurajal autolt löögi saanud mees.

Avarii juhtus täpsemalt Haabersti tänav 1 juures, kus sõiduautolt Volkswagen sai löögi esialgsetel andmetel reguleerimata vöötrajal kõndinud 70-aastane mees. 

Põhja prefektuuri avariiteenistuse vanem Tanel Pajumaa ütles, et hetkel pole veel teada, mis asjaoludel õnnetus juhtus. «Sel hetkel, kui kokkupõrge toimus, oli väljas veel hämar. Mõned kümned meetrit enne ülekäigurada on paremkurv,» rääkis Pajumaa.

Korrakaitsja sõnul ei ole välistatud, et õnnetus võis juhtuda tähelepanematusest. «Õnnetuspaigas on liiklus intensiivne ja ümberringi toimuvat peavad jälgima nii juhid kui ka jalakäijad,» märkis ta.

Pajumaa lisas, et mööda Paldiski maanteed Tabasalu poole liikuvad juhid reastuvad reguleerimata ülekäiguraja läheduses vasakpoolsele sõidurajale, kuid seda tehes ei saa jätta tähelepanuta ülekäigurada ja jalakäijaid.

Teadvuse kaotanud mehele andsid sündmuskohal olnud abivalmid inimesed esmaabi ja ta tuli teadvusele. Kiirabi toimetas eaka mehe haiglasse, kus selguvad tema täpsed vigastused.

Volkswagenit juhtinud 39-aastane naine oli kaine. Ka sõiduki rehvid vastasid nõutele.

Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks palub politsei liiklusõnnetuse pealtnägijatel helistada infotelefonile 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles