Video: Ott Kiivikas hurjutas valijaid, kes eirasid maailmameistrit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti kulturismilegendi Ott Kiivikase jaoks oli lõppev aasta karjääri kõige edukam. Kiivikas krooniti tänavu Euroopa meistriks. Lisaks saavutas ta MMil neljanda koha ja võitis Mr. Olympia Amateur jõuproovil esikoha. Parimate meessportlaste valimisel saavutas Kiivikas kokkuvõttes 7. koha.

Kiivikas käis eile Postimehe stuudios ning rääkis samuti oma tänavusest aastast – kulturisti sõnul oli lõppev aasta esimene, kus teda tunnustati sportlasena. Kiivikas tõi lisaks välja, et rohkem tuleks tunnustada sportlasi, kes tegelevad mitteolümpiaaladega. Eelkõige tõi ta välja veemotosportlase Rasmus Haugasmäe, kes on neljal aastal järjest kroonitud maailmameistriks.

Tänavu samuti MM-tiitli võitnud Haugasmägi lõppkokkuvõttes pingerivisse ei mahtunud. Spordiajakirjanike hääletusel jäi Haugasmägi jagama 14.-18. kohta.

Vaata videost, mida Kiivikas Postimene stuudios veel rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles