Video: päästjad sõid jõulupraadi ja käisid kalmistul

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu Pärnu komandos jõululaupäeviti harjumuslik, klappisid sel ajal tööl olevad päästjad raha, et tuua poest vajalikud toiduained ja valmistada hõrk jõuluroog.
Nagu Pärnu komandos jõululaupäeviti harjumuslik, klappisid sel ajal tööl olevad päästjad raha, et tuua poest vajalikud toiduained ja valmistada hõrk jõuluroog. Foto: Kiira Udu

Nagu Pärnu komandos jõululaupäeviti harjumuseks saanud, klappisid sel ajal tööl olnud päästjad raha, et tuua poest vajalikud toiduained ja valmistada hõrk pühaderoog.

Jõulusöögist loobus vaid üks vanem mees. „Kui inimene on 100 aastat toidu kodunt kaasa võtnud, ei jäta ta seda jõuluajalgi tegemata,“ hõikas keegi pidulauast naljatamisi.

Pärnu päästjate jõululaupäev möödus rahulikult. Enne kui kokarolli võtnud päästja Andres Jefimov asus maitsvat rooga valmistama ja mehed said pidulauda istuda, tuli neil sõita kahele väljakutsele: haiglas andis tulekahju signalisatsioon valehäire, Papiniidu sillal olid jõulukaunistused vajunud ohtlikult rippuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles