Tšehhi klubi ridades säranud Treial: teadsime, kuidas Selver mängib

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Selver kaotas CEV Cupi kordusmängus Tšehhi klubile ČEZ Karlovarsko 1:3 ja langes eurosarjas konkurentsist. Karlovarsko ridades pallib ka üks Eesti koondislane, temporündaja Henri Treial.

Treial ütles, et nad olid Selveri vastu väga hästi valmis. «Arvasime, et kodus mängivad nad paremini, aga saime 3:1 võidu, olen rahul. Teadsime tänu treenerite juhistele väga hästi, kuidas Selver tegutseb ja oskasime õigeid mehi jälgida. Oli tore võimalus Eestis mängida,» sõnas 9 punkti toonud tempomees, kes saab nüüd pühadeks kodumaale jääda.

Treial tegutses väga hästi kahe esimese geimi otsustavatel punktidel, kord rünnaku, siis kaitses. «Ka oma etteastega jään enam-vähem rahule.»

Karlovarsko kohtub 32 parema seas vastamisi soomlaste Kokkola Tiikeritega. «Soome klubi on ilmselt tugevam vastane, sealse liiga tase on kõrgem, aga püüame ikka võita,» sõnas ta.

Selveri peatreener Rainer Vassiljev ütles, et meeskond ei tulnud eurosarjas toime tiheda mängugraafikuga, samuti segasid kohati haigused. «Samas peab sportlane selle kõigega toime tulema. Kaks mängu olid üsna sarnased. Bloki saime neile ette, aga pallid maha ei jäänud. Meie bloki ja kaitse koostöö tegelikult toimis. Nemad olid kannatlikumad,» sõnas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles