Galerii: Selver kaotas Henri Treiali klubile ka Tallinnas ja langes eurosarjast välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsev Eesti võrkpallimeister Selver Tallinn pidas Audentese spordihoones CEV Cup sarja 1/32-finaali korduskohtumise tšehhide ČEZ Karlovarskoga ja kaotas geimidega 1:3 (21:25, 22:25, 25:16, 16:25). Et Selveril oli edasipääsuks vaja 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel paremust ka kuldses geimis, langeti CEVi sarjast välja.

Selver - CEŽ Karlovarsko 1:3 (21:25, 22:25, 25:16, 16:25)

Enne mängu:

Kaks nädalat tagasi toimunud avamängus jäi Selver võõrsil alla 1:3 (17:25, 22:25, 25:21, 14:25). Eurohooaja jätkamiseks ja sarjas 32 tugevama sekka jõudmiseks on seega Selveril vaja kohtumine esmalt kas 3:0 või 3:1 võita ja olla seejärel edukas ka kuldses geimis, kirjutab.

«Tšehhide võistkond on äärmiselt distsiplineeritud ja väga konkreetse mängujoonisega. Neile vastu saamiseks peame kindlasti vähendama omavigade arvu. Esimeses kohtumises läkski mäng paljuski ära meie autilöödud pallide tõttu. Teiselt poolt tuli kingitusi vastu ainult paar tükki. Kui pallivahetused pikemaks venisid, tuli resultaati ka meie poole,» rääkis Selveri juhendaja Rainer Vassiljev. Eesti klubi tegi avamängus rünnakul 11 omaviga, tšehhid vaid kaks.

Kolmapäevases mängus jagub eestlasi aga mõlemale poole võrku, sest on ju tänavusest hooajast ČEZ Karlovarsko ridades pallimas rahvuskoondise temporündaja Henri Treial. Avamängus kostitas ta kolme geimi jooksul koduriigi võistkonda kuue punktiga, ent üheksast rünnakuüritusest jäi maha vaid kolmandik. Lisaks kaks punkti blokiga ja üks serviga. Võitjatele tõi Michal Kriško 22 punkti ja ülimalt kogenud 34-aastane Ondřej Hudeček 17.

Selver Tallinnale Lincoln Williamsilt 21 punkti, koguni neli edukat sulustamist kirja saanud Oliver Orava saldoks kogunes 11. Samuti nelja blokipunktiga hiilanud Mihkel Tanila arvele jäi üheksa punkti.

Tšehhi meistriliigas on ČEZ Karlovarsko võitnud tosinast mängust kaheksa ja hoiab kogutud 28 punktiga tabelis teist kohta. Kladnost, kes on pidanud ühe mängu vähem, jäädakse maha kahe punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles