Jalmar Vabarna ja Tanel Padar: lapsed on väga aus publik

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalmar Vabarna ja Tanel Padari kontsert oli nii menukas, et publik seisis püsti ja võttis välja taskulambid. Kui ei teaks, siis ei oskaks arvatagi, et see pilt on tehtud lastele mõeldud lõunakontserdil.
Jalmar Vabarna ja Tanel Padari kontsert oli nii menukas, et publik seisis püsti ja võttis välja taskulambid. Kui ei teaks, siis ei oskaks arvatagi, et see pilt on tehtud lastele mõeldud lõunakontserdil. Foto: Marko Saarm

Eile pärastlõunal oli pärimusmuusika aida suur saal lastest pungil lausa kahel korral. Jalmar Vabarna ja Tanel Padar olid need, kes koolilapsed lõunakontsertidega aita meelitasid.

Lõunakontsertide idee tekkis pärimusmuusika aida projektijuhi Anu Rannu sõnul sellest, et varem on käidud Eesti koolides lastele pärimusmuusikat tutvustamas ja sellised ettevõtmised on menukad olnud.

«Mõtlesime, et kutsume koolilapsed hoopis aita, et nad saaksid ka majaga tutvuda. Nii tekkiski idee, et kolm pärimusmuusikut saavad endale valida kaaslase, kellega lastele üks lõunakontsert anda,» selgitas Rannu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles