Viljandi gümnasist pääses monoloogiga Draamateatri lavale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Sild esitas Draamateatri laval Shylocki monoloogi «Veneetsia kaupmehest». Ta valiti 14 finalisti hulka 85 osaleja seast.
Erko Sild esitas Draamateatri laval Shylocki monoloogi «Veneetsia kaupmehest». Ta valiti 14 finalisti hulka 85 osaleja seast. Foto: Elmo Riig

Viljandi gümnaasiumi õpilane Erko Sild osales möödunud esmaspäeval William Shakespeare’i monoloogide esitamise finaalvõistlusel. Ta oli üks 14 esitajast, kelle žürii oli eelvooru 85 osaleja seast välja valinud.

Tänavu tähistatakse üle maailma Shakespeare’i aastat. Sel puhul andis Eesti Draamateater  noortele võimaluse vallutada Draamateatri lava briti kirjandusklassiku tekstiga. 

18-aastane Erko Sild nägi esmalt Facebookis monoloogide võistluse plakatit ning hiljem jagas seda kooli stuudiumis ka tema juhendaja Silvia Soro. «Otsustasin võistlusest osa võtta, et uusi kogemusi saada,» ütles Sild ning lisas, et ühelgi sellisel võistlusel ei ole tal varem olnud võimalust osaleda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles