Rõivas: paljud erakonnakaaslased on mind keelitanud juhiks jääma (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna erakonna juhikohast loobumisest teatanud Taavi Rõivas märkis, et paljud reformierakondlased on teda keelitanud jääma Reformierakonna esimeheks, kuid ta on oma otsuses kindel.
 

«Mingit survet mulle lahkumiseks küll avaldatud pole, pigem vastupidi – väga palju on neid erakonnakaaslasi, kes on püüdnud mind keelitada sellest mõttest loobuma. Aga olen neile öelnud, et minu otsus on kaljukindel,» ütles Rõivas.

«Reformierakond vajab uut juhti, et opositsioonis töö võimalikult tugevalt sisse seada ja valmistuda ka kohalikeks valimisteks. Olen erakonda juhtinud ligi kolm aastat, kogu aja täistuuridel. Nii mu enda kui teiste suhtes on aus vahepeal veidi pausi võtta, et tulevikus taas suudaks töötada täistuuridel,» märkis Rõivas.

Rõivase sõnul on õige aeg juhtimine üle anda, sest opositsioonis on erakond uues olukorras, samas on erakonna reiting endiselt kõrge.

Keda ta ise Reformierakonna uue esimehena pooldab, jättis Rõivas esialgu veel avalikustamata. «Mul on oma seisukoht, teen selle avalikuks lähiajal.»

Eelmine peaminister ja Reformierakonna esimees Taavi Rõivas teatas esmaspäeval kirjas erakonnakaaslastele, et loobub uue aasta alguses erakonna juhi kohast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles