Elu24 video! Mis on kõige veidram kink fännilt, lemmik lõhnaõli ja seriaal? Jüri Pootsmann vastab lugejate küsimustele

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 sai seekord kodumaise superstaari ja andeka laulja Jüri Pootsmanniga kokku, et vastata meie lugejate küsimustele ning loosida välja magus auhind.

Palju õnne! Loosis olnud 3 piletit kahele Jüri Pootsmanni albumi «Täna» 7. detsembril toimuvale esitluskontserdile Privés, põneva nännikoti ja kohtumise Jüriga võitsid Rita Coco, Hendrik Tiido ja Kriseta Timmas!

Jüri Pootsmann Elu24 stuudios.
Jüri Pootsmann Elu24 stuudios. Foto: Erik Prozes

Vaata Elu24 videost, mis on Jüri lemmik pitsa, lõhnaõli, seriaalid ning mis saab edasi! Lisaks saame vastused küsimustele, mis on tema lemmiklaulud plaadilt, mis mängib tema pleieris ja kas ta osaleks ka ise näosaates!

Jüri Pootsmanni täispikk debüütalbum «Täna» on saadaval enamikes digikanalites nagu Spotify, Deezer, Apple Music ning CD ja ka vinüüli formaadis poodides üle Eesti.

Jüri Pootsmann / Promo
Jüri Pootsmann / Promo Foto: promo

Plaadi esitluskontsert toimub 7. detsembril Privés. Kontserdi algus kell 19:00, kontsert on vanusepiiranguta.

Plaadilt leiab kümme lugu, millest on seni avaldatud «Nii või naa», «Ootan und» ja «Täna».  Album on valdavalt eestikeelne, kümnest üks - ja ballaad - ingliskeelne. 2015. aastal andis Pootsmann välja viie looga EP, kuid uut kauamängivat saab lugeda terviklikuks debüütalbumiks, mille produtseeris Sten Sheripov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles