Eesti koondise peatreener kaotusemaitselisest viigist: olime lohakad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Eesti saalihokikoondise peatreener Argo Kungla rääkis pärast viiki Saksamaaga, et on tulemuses äärmiselt pettunud. Eesmärk oli võit ning seda ei saadud. Kaotuse maitsega viigi põhjustena toob ta välja rohked lohakusvead. «Olen pettunud, sest tulime mängu võitma,» oli Kungla esimene emotsioon. 

«Me ei olnud mängus sees. Tegime teatud asju natukene lõdvemalt ning sealt tulebki vastase alahindamine. Meie mängijad ei vastutanud oma asjade eest ning tegid keskväljal lihtsaid eksimusi. Kui mängija vastutab oma positsiooni eest, siis ta annab endast kõik, et seal mitte eksida. Kui ta isegi eksib, siis jookseb ta 100 protsendiga tagasi kaitsesse. Mängu alguses oli sakslastel aga oma kolm-neli üks-ühte,» sõnas Kungla pärast mängu.

«Sakslased suutsid oma mängu paremini peale suruda. Me pole harjunud tegelikult palliga nii palju mängima ning meie tugevus on just kontrarünnakud. Sakslased lõid meid täna meie enda relvaga. Sain juba kolmandal-neljandal minutil aru, et asjad ei toimi nii nagu vaja on. Lõpuks kolmandal kolmandikul ärkasime ning saime aru, et tahame võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles