Rein Kivi videointervjuus: selline kaotus annab indu juurde

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti saalihokikoondis kaotas täna MMi avamängu Šveitsile 4:8 (2:2, 1:5, 1:1). Avakolmandikul läks Eesti Rein Kivi väravast ka mängu juhtima. Kivi sõnul sai meeskond väravast hea hoo üles, kuid seda ei suudetud tulemuseks realiseerida.

«Meil olid omad võimalused. Saime korraks hea hoo sisse, aga vastaste kogenud mehed tegid lõpuks mängu ära,» sõnas 35-aastane vanameister. Eesti ja Šveitsi vahel tuli täna suur erinevus sisse selles, kuidas meeskonnad ülekaale mängisid. «Vastane mängis ülekaalud ära, meie seda ei teinud. Ülekaalud on kohad, mis tuleb enda kasuks kallutada,» sõnas Kivi. Šveits lõi kahest ülekaalust kaks väravat. Eesti lasi ühel oma ülekaalul sootuks endale värava visata.

Samas usub Kivi, et selline kaotus meeskonna moraali alla ei vii ning pigem hoopis tõstab seda. «Ma usun, et saime sellest kaotusest isegi energiat juurde, sest mängisime tippriigi vastu hästi. Loodan, et mehed said sellest indu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles