Elu24 video! Cadrin Lokotar ja Helina Eha: Eesti naine on hea, aga ta ei julge iseendasse uskuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 vestles Anne & Stiili meeleolukal galaõhtul kahe tarmuka õega, kes peavad koos HC Studiot, löövad laineid Oriflame'is ning tegelevad ka moeloominguga.

Cadrin Lokotar ja Helina Eha võiks äriga tegeleda ilmselt ükskõik kus ja edukalt läbi lüüa, aga on otsustanud seda teha pisikeses ja enamasti vihmases Eestis. Uurisime nende käest, mis neid Eestis hoiab, milline on Eesti naine ning mis nõuandeid neil ühele eestlannale oleks.

"Just Eestis on tore teha seda, mis sulle tõeliselt meeldib ja kui inimene leiab selle, mida ta teha tahab, siis see paneb ta silmad särama," rääkis Helina, et see on ka tõeline ilunippide nipp, et tuleb elus teha seda, mis sulle tõeliselt meeldib.

"Me harime naisi, kuidas iseenda eest lihtsalt, kiirelt ja maksimaalselt hästi hoolitseda," lisas Helina, et on hakanud hobikorras tegelema ka disainiga. Nimelt loob Helina ka kodumaisest lambanahast rõivaid ja aksessuaare.

Anne&Stiil suurejooneline Ilugaala 2016, Helina Eha ja Cadrin Lokotar
Anne&Stiil suurejooneline Ilugaala 2016, Helina Eha ja Cadrin Lokotar Foto: Erlend Štaub

"Eesti naine on ilu osas parajalt täpses kastmes. Ta küll ei taha vastu võtta komplimente, aga on väga ilus. "Meie moto on, et me ei tee iagl hommikul naisi kauniks, vaid anname neile nipid. Eesti naine on õpihimuline ja ta saab alati hakkama," rääkis Cadrin, et eestlanna hoolitseb enda eest igapäevaselt naturaalsete loomulike vahenditega.

Küll aga oleks õdede sõnul eestlannale rohkem juurde vaja enesekindlust. "Eesti naine ongi hea, aga ta ei julge iseendasse uskuda."

Vaata videost, mis plaanid on õdedel järgmiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles