Elu24 video! Tallinn Dolls kolib ja annab välja erikollektsiooni: Karolin Kuusik kergitab saladusloori

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24.novembril toimus Kultuurikatlas ajakirja Anne&Stiil meeleolukas galaüritus ja stiilipidu kultusfilmi "Hommikueine Tiffany juures" ainel. Anne & Stiili ilu-ja moetoimetaja Karolin Kuusik kandis galal ühte silmatorkavamaid kleite ja Elu24 uuris lähemalt, kas on oodata hoopis uut moeloomingut.

Karolin Kuusik rääkis Elu24-le, et tulemas on Tallinn Dollsiga koostöös tema limiteeritud koguses erikollektsioon. "Tallinn Dolls kolib uutesse ruumidesse ja sinna kolivad mõned teisedki Eesti brändid, uue koha nimi on Defitsiit ja see asub Koidu tänaval," paljastas moelooja, et uus kollektsioon on 9.detsembrist Defitsiidi poes saadava.

Anne&Stiil suurejooneline Ilugaala 2016.Anu Saagim ja Karolin Kuusik
Anne&Stiil suurejooneline Ilugaala 2016.Anu Saagim ja Karolin Kuusik Foto: Erlend Štaub

Kui Tallinn Dolls kunagi alustas, tegutsesid koos kolm andekat moeloojat Liisi Eesmaa, Karolin Kuusik ja Mari Martin. Mõne aja pärast läksid nende teed aga lahku ning Martin jätkas brändiga üksi ja Karolini erikollektsioon on tõeline taasühinemine. "Kollektsioon ei ole ühtne ning see on jaotatud erinevatesse teemadesse," lisas Kuusik, et riideid leiab vast iga naisterahvas.

Vaata Elu24 videost, kes on Kuusiku riiete kandjad ja fännid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles