Jõhker peksjate kamp pääses kergelt (5)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus mõistis joobnud mehi jõhkralt peksnud ja neilt asjad röövinud Artjom Valašasele (19) kaks aastat vangistust.
Kohus mõistis joobnud mehi jõhkralt peksnud ja neilt asjad röövinud Artjom Valašasele (19) kaks aastat vangistust. Foto: Politsei

Selle aasta 6. märtsi varahommikul kella poole nelja paiku kõndis Jüri (nimi muudetud – J. V.) Tallinna kesklinnast koju. Oli pühapäeva varahommik ning Jüri oli sel ööl tarvitanud alkoholi. Ta oli jõudnud juba üsna lähedale oma kodumaja trepikojale, kui talle järsku selga hüpati. Edasist Jüri ei mäleta.

Hommikul ärkas ta verisena trepikojas, kui teine majaelanik temaga rääkida üritas. Hoone turvakaamera salvestiselt võis näha, et Jürit oli maja ees jõhkralt pekstud. Samuti tuli välja, et kadunud olid tema rahakott ja mobiiltelefon.

Jüri sai peksu tagajärjel tervisekahjustusi, kuid politseisse ta ei läinud. Esialgu. Kuna temalt oli ära võetud üsna haruldane nutitelefon, hakkas ta poeg otsima läbi internetiportaale ning leidis sama marki telefoni ühest kesklinna pandimajast.

Pandimajja helistades said nad IMEI-koodi järgi teada, et tegemist ongi Jüri telefoniga. Nüüd otsustas Jüri politseisse minna. Nii üllatav kui see ka pole, peksmise pärast ta võimuesindajate poole ei pöördunud, varastatud telefoni pärast aga küll.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles